Tall Fusta distribuïdor oficial dels productes UNILIN

Tall Fusta som distribuïdor oficial de productes VELUX

Des de fa més de 2 anys comptem amb la distribució exclusiva a nivell de Catalunya dels productes Unilin. Empresa francesa internacional, referent en disseny d’interiors i solucions constructives.

Unilin disposa d’una extensa gamma de solucions d’aïllament per a cobertes, terres i parets, aconseguint edificis d’alt rendiment energètic.

Panell Autoportant Ventilat OS

Panell Autoportant Ventilat OS

Usystem Roof OS Panell autoportant amb aïllament que combina 3 funcions en 1: suport de coberta, aïllament tèrmic de Poliuretà d’alt rendiment i acabat interior.

Panell Autoportant Sandvitx DS

Panell Autoportant Sandvitx DS

Usystem Roof DS Panells sandvitx autoportant que combina poliuretà i llana de roca. Són una solució d’aïllament per a cobertes, aptes per a grans llums i ideals per a llocs amb requeriments especials d'”incendi” i acústica com els ERP.

Panell Sandvitx SW

Panell Sandvitx SW

Usystem Roof SW Panells sandvitx que proporcionen un aïllament continu de poliuretà des de l’exterior de les cobertes. Disponibles en 5 acabats diferents.

Ens adaptem a les teves necessitats

Has trobat el producte que buscaves? Sigui com sigui, contacta amb nosaltres i t’assessorarem. Junts construirem l’espai que somies.

Informació i contacte